Verhuizen

Binnenland

Geen verhuizing is hetzelfde. Wij komen altijd eerst even bij u langs om de inboedel te zien. Aan de hand hiervan kunnen wij een juiste offerte maken. Pakt u zelf in dan brengen wij dozen ed. ruimschoots van tevoren bij u langs. Natuurlijk kunt u ook door ons alles laten in- en uitpakken. Het dé-en monteren van meubelen doen wij desgewenst ook.

Wilt u alleen de moeilijke stukken laten verhuizen, zoals bijvoorbeeld de wasmachine of piano dan doen wij dat ook. Als het mogelijk is maken wij gebruik van een verhuislift. Dit is handig, snel en minder kans op beschadigingen. Moet de oude woning bezemschoon worden opgeleverd, dan informeren wij u graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Buitenland

Gaat u buiten Nederland wonen, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Regelmatig rijden wij naar verschillende bestemmingen in Europa. Indien mogelijk kunnen wij uw verhuizing combineren met een combinatietransport. Zo wordt een verhuizing naar het buitenland betaalbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Inboedelopslag

Wim van Dijke & Zn beschikt over een moderne beveiligde opslagloods. Hier kunnen wij uw inboedel voor lange of korte tijd opslaan. Handig bijvoorbeeld bij het verbouwen van uw woonkamer. Wilt u de inboedel zelf brengen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij geven u dan handige tips bij het wegzetten in de opslagbox.

Bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing is snelheid meestal een belangrijke factor. Wim van Dijke & Zn helpt u graag hierbij om de verhuizing soepel en snel te laten verlopen. Jarenlange ervaring en goed materiaal is het halve werk. Wij kunnen ook buro’s en andere kantoormeubelen voor u dé-en monteren. Het in-en uitpakken van archief ed. doen wij ook.