Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Bedrijfsverhuizingen Rotterdam

Bedrijfsverhuizingen in de regio Rotterdam laat u deskundig verzorgen door Wim van Dijke & Zn uit Schiedam. Als u als bedrijf gaat verhuizen, heeft dit heel wat voeten in de aarde en u wilt natuurlijk dat de bedrijfsverhuizing snel en vakkundig wordt uitgevoerd zodat uw bedrijf niet lang stil hoeft te liggen.  Wim van Dijke & Zn biedt u als erkend verhuisbedrijf service op maat.

Vakkundige snelle bedrijfsverhuizingen in de regio Rotterdam

Wim van Dijke & Zn heeft vele jaren ervaring met bedrijfsverhuizingen in de gehele regio Rotterdam en kan u dan ook uitstekend van dienst zijn. Omdat u als ondernemer al genoeg aan uw hoofd heeft en u zo min mogelijk stagnatie van de werkzaamheden wenst, is het van belang dat de bedrijfsverhuizing snel wordt uitgevoerd zodat de werkzaamheden binnen zeer korte tijd op de nieuwe locatie hervat kunnen worden. Soms is het echter noodzakelijk om spullen tijdelijk op te slaan. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.  Waardevolle spullen kunnen we tijdelijk opslaan in een beveiligde, verwarmde en geconditioneerde ruimte.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over bedrijfsverhuizingen in de regio Rotterdam? Neem dan meteen contact met ons op via 010 4267169 of stuur een e-mail naar info.verhuis@dijke.nl. U kunt dan ook meteen een prijsopgave aanvragen.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht