Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisbedrijf Schiedam

Als verhuisbedrijf uit Schiedam kan Wim van Dijke & Zn u bij zowel kleine als grote verhuizingen een dienst bewijzen. Wij maken gebruik van ons eigen wagenpark waardoor we een flinke hoeveelheid goederen binnen korte tijd van de ene plaats naar de andere plaats kunnen vervoeren. U kunt er voor kiezen om samen met ons verhuisbedrijf uit Schiedam de verhuizing aan te pakken of om de hele verhuizing aan ons uit handen te geven. In dat geval kunt u er op rekenen dat wij:

 • alles inpakken
 • alle meubelen demonteren en monteren
 • de gehele inboedel naar de nieuwe woning brengen

Wij praten als verhuisbedrijf uit Schiedam graag verder met u om tot een optimale logistieke invulling van de verhuizing te komen. Het is voor ons van onwillekeurig belang of er verhuisd moet worden naar een zorgcentrum, een nieuw appartement of een eengezinswoning. Tijdens een gesprek met u kunnen we een offerte opstellen. In de offerte vindt u duidelijk uiteengezet hoe we u verder willen helpen.

Verhuismaterialen kopen of huren

U kunt ook diverse verhuismaterialen zoals matrashoezen en verhuisdekens van ons huren of kopen. Via het telefoonnummer 010 4267169 kunt u om meer informatie vragen over ons verhuisbedrijf uit Schiedam.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht