Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuizing kantoor

Tijdens de verhuizing van een compleet kantoor wilt u kunnen rekenen op betrouwbare hulp van erkende verhuizers. Die garantie krijgt u op het moment dat u de hulp inschakelt van Wim van Dijke & Zn uit Schiedam. Wij maken als verhuisbedrijf gebruik van ons eigen wagenpark waardoor we gemakkelijk een complete inboedel van de ene locatie naar de andere locatie kunnen verplaatsen. In de uitvoering van ons werk zijn we ons te allen tijde bewust van de kwetsbaarheid van sommige spullen. Daarom gaan we bij iedere verhuizing van een kantoor uiterst nauwkeurig te werk.

Wim van Dijke & Zn voor de verhuizing van uw kantoor

Het is voor ons van onwillekeurig belang hoe groot de betreffende verhuizing van uw kantoor is. Wij bieden dan ook maatwerk binnen iedere vraag die bij ons terecht komt. Op het moment dat u het inventarisatieformulier op deze website invult, krijgt u al binnen enkele seconden te zien hoeveel kubieke meters gepaard gaan met uw verhuizing. Vervolgens krijgt u binnen 48 uur van ons een prijsindicatie. Wij komen graag eens langs vóór uw verhuizing bij u op kantoor om een definitieve offerte op te stellen.

Opslag van goederen

Indien de verhuizing van het kantoor plaats moet vinden maar er is nog geen nieuwe locatie beschikbaar kunt u bij ons terecht voor opslag. Wij vertellen u over deze en aanverwante mogelijkheden graag meer wanneer u belt naar het telefoonnummer 010 4267169.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

  • Al vier generaties een begrip!
  • Verhuizen in binnen- en buitenland
  • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht