Opslag

Wij slaan uw huisraad veilig op. Op dit nu voor een week, een jaar of voor een paar jaar is.
Dozen

Opslag

Bij onze inboedelopslag staan uw spullen gegarandeerd veilig opgeborgen. Het kan voorkomen dat uw huisraad opgeslagen moet worden, bijvoorbeeld wanneer u uw huis gaat verbouwen? Bij Wim van Dijke & Zn beschikken we over een verwarmde en beveiligde opslagloods. De huisraad wordt in speciale houten opslagkisten geladen, waarna deze worden afgesloten. Of u uw huisraad nu een week, jaar of meerdere jaren wilt opslaan, voor een goede inboedelopslag komt u naar ons toe!

Zelf uw inboedelopslag regelen

Wij geven u, indien gewenst, tips bij het opbergen van uw spullen in onze inboedelopslag. Bent u van plan om de verhuizing zelf te regelen? Bij ons is het ook mogelijk om uw spullen zelf te brengen en in de kisten te laden. Wij kunnen u handige tips geven en stellen pakdekens ter beschikking voor uw inboedelopslag. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een professioneel verhuisbedrijf inschakelen? Schakel dan de specialisten van Wim van Dijke & Zn in. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie Erkende Verhuizers en bieden verschillende diensten aan.

Verhuis truck

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een opslag voor uw spullen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 – 426 71 69. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem ook dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Opslag