Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisfirma’s Zuid-Holland

Bij verhuisfirma’s in Zuid-Holland denkt u aan verhuisbedrijven die u tijdens een verhuizing diverse logistieke verantwoordelijkheden uit handen nemen. Die garantie krijgt u ook van Wim van Dijke & Zn uit Schiedam. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden aan mensen die op het punt staan van de ene locatie naar de andere te verhuizen. In de uitvoering van ons werk zijn we ons er altijd van bewust hoe kwetsbaar sommige spullen kunnen zijn. Daarom gaan we uiterst nauwkeurig met iedere inboedel om.

Wim van Dijke & Zn is een van de beste verhuisfirma’s van Zuid-Holland

Als één van de weinige verhuisfirma’s in Zuid-Holland komen wij graag bij ú op locatie langs voor een uitgebreide offerte. Deze is overigens geheel vrijblijvend. De meeste verhuisfirma’s in Zuid-Holland bieden de keuze uit een verhuizing die in samenwerking wordt aangegaan of geheel door het verhuisbedrijf wordt aangepakt. Wij bieden die mogelijkheid ook. Echter, wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z.

Een overzicht van onze diensten

Deze website geeft u een overzicht van de diensten die wij bieden en die net iets exclusiever zijn dan die van andere verhuisfirma’s in Zuid-Holland. Door te bellen naar het telefoonnummer 010 4267169 kunt u meer informatie verkrijgen over onze werkwijze.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht