Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Wat kost een erkende verhuizer

Vraagt u uzelf wel een af: wat kost een erkende verhuizer? Voor het antwoord op deze vraag kunt u terecht Bij Wim van Dijke & Zn uit Schiedam. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden bij het in goede banen leiden van een verhuizing. Voor ons is het niet belangrijk of het een grootschalige of een kleinschalige verhuizing betreft. Iedere verhuizing verlangt namelijk weer een andere aanpak en toepassing. Daarom bedenken we voor iedere verhuizing een oplossing op maat waarbij we ons flexibel opstellen.

Wat kost een erkende verhuizer in de buurt van Rotterdam?

Mensen vragen ons vaak: wat kost een erkende verhuizer voor een bedrijfsverhuizing? Dat ligt natuurlijk helemaal aan de eisen en wensen die u heeft. U kunt zelf kiezen of u de verhuizing samen met ons aanpakt of geheel aan ons uit handen geeft. Wanneer u besluit de verhuizing in zijn geheel aan ons over te laten, bieden we u de volgende zekerheden:

  • Alle spullen worden door ons worden ingepakt
  • Alle meubels worden gedemonteerd en weer gemonteerd op de nieuwe locatie
  • De inboedel wordt naar de nieuwe locatie gebracht

Wij komen graag eens bij u op locatie langs om een passende offerte op te stellen. Op deze manier heeft u een passend antwoord op de vraag: wat kost een erkende verhuizer?

Vraag eenvoudig meer informatie aan

Heeft u vragen over de kosten of over de mogelijkheden? Bel dan naar 010 – 426 71 69 en vraag aanvullende informatie over onze diensten aan. Op deze manier heeft u snel een antwoord op de vraag: wat kost een erkende verhuizer? Ook wanneer u interesse heeft in een van onze andere diensten neemt u eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

  • Al vier generaties een begrip!
  • Verhuizen in binnen- en buitenland
  • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht