Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

 

Verhuizingen Zuid-Holland

Wim van Dijke & Zn heeft zich als erkend verhuisbedrijf gespecialiseerd het volledig verzorgen van verhuizingen in de regio Zuid-Holland. Wim van Dijke & Zn is een erkend verhuisbedrijf in de provincie Zuid-Holland. Wij zijn sinds vele jaren uw betrouwbare logistieke partner op het gebied van verhuizingen. Wij verzorgen alle soorten verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden.

Wim van Dijke & Zn voor professionele verhuizingen in Zuid-Holland

Wim van Dijke & Zn verzorgt verhuizingen in de gehele regio Zuid-Holland. Wij bieden u diverse mogelijkheden op het gebied van verhuizingen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de verhuizing samen met ons aan te pakken. Wij leveren dan de dozen en andere verpakkingsmaterialen en u pakt uw spullen zelf in en uit. U kunt ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing. Wij pakken dan uw spullen in, demonteren meubelen (indien mogelijk en noodzakelijk), verzorgen het transport naar het nieuwe adres en pakken alles weer voor u uit en zetten de meubelen weer voor u in elkaar. Dat is pas zorgeloos verhuizen.

Vraag om meer informatie

Wim van Dijke & Zn in Scheidam (Zuid-Holland) verzorgt complete verhuizingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u als erkend verhuisbedrijf te bieden hebben? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt bellen naar het telefoonnummer 010 4267169 of stuur een e-mail naar info.verhuis@dijke.nl en vraag meteen een off

Waarom Wim van Dijke & Zn?

  • Al vier generaties een begrip!
  • Verhuizen in binnen- en buitenland
  • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies