Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuizen Vlaardingen

Wie gaat verhuizen in de regio Vlaardingen kan rekenen op de vakkundige hulp van Wim van Dijke & Zn. Wij zijn al sinds vele jaren actief als verhuisbedrijf en hebben zodoende een grote hoeveelheid verhuizingen op onze naam geschreven. Het is voor ons van onwillekeurig belang of het een kleinschalige of een grootschalige verhuizing betreft. Zo kunnen we u helpen verhuizen binnen Vlaardingen naar een zorgcentrum, naar een nieuw appartement of naar een eengezinswoning. Ook kunnen we u helpen bij verhuizingen die veel verder gaan. Voorafgaand aan de verhuizing bespreken we graag met u de mogelijkheden door en kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen.

Gaat u verhuizen in de regio Vlaardingen

Indien u nieuwsgierig bent naar het aantal kubieke meters dat gemoeid is met uw verhuizing, kunt u op deze website het inventarisatieformulier invullen. Binnen enkele seconden krijgt u een antwoord en vervolgens ontvangt u binnen 48 uur een prijsopgave. U kunt zelf bepalen of u de verhuizing samen met ons wilt aanpakken of dat u deze geheel aan ons uit handen wilt geven. Voor degenen die alles zelf willen doen tijdens het verhuizen in Vlaardingen hebben we een speciale verhuiswinkel ingericht. Hier vindt u onder meer verhuisdekens en matrashoezen.

Neem contact met ons op

U kunt ons iedere maandag tot en met vrijdag bereiken voor het stellen van vragen over onze aanpak bij het verhuizen in Vlaardingen. Het telefoonnummer dat u hiervoor nodig heeft is 010 4267169.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht