Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuizen Schiedam

Als u gaat verhuizen in de regio Schiedam, kunt u de hulp inschakelen van Wim van Dijke & Zn. Wij beschikken over een gemotiveerd team aan medewerkers dat graag de handen uit de mouwen steekt en een verhuizing in goede logistieke banen weet te leiden. Dankzij het gebruik van ons eigen wagenpark kunnen we iedere inboedel eenvoudig van de ene plaats naar de andere plaats verhuizen in de wijde omtrek van Schiedam. Zelfs wanneer u gaat emigreren.

Vraag een offerte aan voor verhuizen in de regio Schiedam

Indien u wenst kunnen we eens bij u langskomen voor een vrijblijvende prijsopgave wanneer u gaat verhuizen in Schiedam. Uit deze opgave wordt duidelijk hoe we de verhuizing aan willen pakken. U kunt zelf bepalen of u de verhuizing samen met ons wilt regelen of dat u deze geheel aan ons uit handen wilt geven. In het laatste geval pakken wij alle spullen in en demonteren we de meubels. Nadat we de meubels naar de nieuwe locatie hebben gebracht, monteren we deze.

Ook voor inboedelopslag

Op het moment dat u nog niet uw intrede in een nieuwe woning kunt doen maar u al wel moet verhuizen in de regio Schiedam kunt u er voor kiezen bij ons opslag te plaatsen. Via het telefoonnummer 010 4267169 kunt u ook hierover aanvullende inlichtingen over verkrijgen.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht