Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisservice Schiedam

 

Wim van Dijke & Zn biedt een uitstekende verhuisservice in de regio van Schiedam. Wij maken gebruik van ons eigen wagenpark waardoor we een grote hoeveelheid goederen van de ene plaats naar de andere plaats kunnen vervoeren. Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die onze verhuisservice in omgeving Schiedam te bieden heeft, gaan we graag met u om de tafel zitten om het een en ander door te nemen. Tijdens dit gesprek stellen we meteen een passende offerte op.

De verhuisservice van Schiedam

Bij het inschakelen van onze verhuisservice in Schiedam kunt u er voor kiezen om samen met ons de verhuizing aan te pakken. Daarnaast is het mogelijk om de hele verhuizing aan ons uit handen te geven. In het laatste geval kunt u er op rekenen dat wij:

 • alles inpakken
 • de meubels demonteren en opnieuw monteren
 • de hele inboedel naar de nieuwe woning brengen

Contact

Er komen geen aanvullende kosten bij wanneer u tijdens de verhuizing een lift nodig heeft. Met dank aan onze kennis en juiste materialen kunnen we u uitstekend van dienst zijn. U kunt u verder over onze verhuisservice in Schiedam laten informeren door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 010 4267169.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht