Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisservice Rotterdam

Wim van Dijke & Zn biedt een uitstekende verhuisservice in de regio van Rotterdam. Wij maken gebruik van ons eigen wagenpark waardoor we aan een verhuizing eenvoudig een logistieke invulling kunnen geven. Het is voor ons van onwillekeurig belang wat voor soort verhuizing het betreft. Dat kan een verhuizing naar een zorgcentrum zijn, naar een nieuw appartement of naar een eengezinswoning. Wij bespreken graag bij u op locatie geheel vrijblijvend de mogelijkheden tot een optimale invulling van de verhuizing. Iedere verhuizing is waardevol, voor onze verhuisservice in regio Rotterdam. Met alle aanwezige spullen gaan wij tijdens de verhuizing dan ook zeer nauwkeurig om.

Neem contact op met Wim van Dijke & Zn voor de beste verhuisservice van Rotterdam

Al sinds vele jaren zijn we actief in het verzorgen van zowel kleinschalige als grootschalige verhuizingen. Inmiddels heeft onze verhuisservice in de regio van Rotterdam dan ook een belangrijke naam opgebouwd. U kunt er zelf voor kiezen of u de verhuizing samen met ons aan wilt pakken of dat u alles geheel aan ons uitbesteedt. Wij zorgen dan voor:

  • het inpakken van alle spullen
  • het demonteren van alle meubels
  • het verhuizen van de inboedel
  • het monteren van alle meubels

Vraag meteen een offerte aan

Wij kunnen u alvast een prijsopgave sturen voor onze verhuisservice in de regio Rotterdam. Hiervoor kunt u bellen naar het telefoonnummer 010 4267169.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

  • Al vier generaties een begrip!
  • Verhuizen in binnen- en buitenland
  • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht