Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

 

Verhuisopslag

Heeft u tijdelijke verhuisopslag nodig? Neem dan contact op met Wim van Dijke & Zn in Schiedam. Het kan gebeuren dat u tijdelijke verhuisopslag nodig hebt omdat uw nieuwe huis nog niet helemaal klaar is en u uw huidige huis al uit moet. Wim van Dijke & Zn in Schiedam biedt u dan een goede oplossing. Wij kunnen uw volledige inboedel tijdelijk voor u opslaan in onze beveiligde, geconditioneerde en verwarmde ruimte voor verhuisopslag.

Verhuizing en verhuisopslag

Gaat u verhuizen en wilt u de verhuizing snel en vakkundig laten verlopen? Wim van Dijke & Zn in Schiedam kan de verhuizing van A tot Z voor u verzorgen. Wij kunnen de spullen voor u inpakken, transporteren en weer uitpakken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het inpakken van uw spullen zelf te doen. Wij leveren de verhuisdozen in diverse formaten en allerlei andere inpakmaterialen. Ook verhuisopslag van uw gehele of gedeeltelijke inboedel kunnen wij voor u verzorgen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over verhuisopslag en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op dat gebied? Neem dan contact op met Wim van Dijke & Zn in Schiedam. U kunt ons bereiken via 010 4267169 of stuur een e-mail naar info.verhuis@dijke.nl. U natuurlijk ook meteen een offerte aanvragen voor verhuisopslag.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht