Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisbedrijf Zuid-Holland

Wim van Dijke & Zn is een verhuisbedrijf uit de provincie Zuid-Holland dat sinds vele jaren een betrouwbare logistieke partner is bij iedere denkbare verhuizing. Het is voor ons van onwillekeurig belang of het een verhuizing betreft naar een zorgcentrum, een appartement of een eengezinswoning. Op basis van uw behoeften kunnen we een passende offerte opstellen. Dat doen we graag tijdens een bezoek bij u op locatie. In de uitvoering van ons werk zijn we ons er, als groot verhuisbedrijf in Zuid-Holland, sterk van bewust dat zowel kleine als grote verhuizingen waardevol zijn. Daarom gaan we uiterst nauwkeurig om met alle aanwezige spullen.

Wim van Dijke & Zn is het verhuisbedrijf van Zuid-Holland

De mogelijkheden zijn onbeperkt wanneer u onze hulp als verhuisbedrijf uit Zuid-Holland inschakelt. U kunt er voor kiezen om de verhuizing samen met ons aan te pakken. Het is ook mogelijk om de verhuizing volledig aan ons uit te besteden. In dat geval kunt u er op rekenen dat wij:

 • alle spullen inpakken
 • de meubelen demonteren
 • de inboedel naar de nieuwe locatie brengen
 • de meubelen monteren

Vraag gerust om meer informatie

Op het moment dat u uw huidige woning moet verlaten maar uw nieuwe woning nog niet gereed is, kunt u inboedel in onze opslag kwijt. Ook die mogelijkheid bieden wij als verhuisbedrijf in Zuid-Holland. Via het telefoonnummer 010 4267169 kunt u ons bereiken.

 

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht