Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Als verhuisbedrijf uit de regio Vlaardingen kan Wim van Dijke & Zn voor u van toegevoegde waarde zijn door u het gehele proces uit handen te nemen. Wij maken gebruik van ons eigen wagenpark waardoor we eenvoudig in staat zijn een inboedel van de ene locatie naar de andere locatie te vervoeren. U kunt er voor kiezen om de verhuizing samen met ons verhuisbedrijf uit regio Vlaardingen aan te pakken of om ons de hele verhuizing te laten doen. In dat laatste geval staan wij garant voor de volgende fases:

  • alles inpakken
  • alle meubels demonteren en monteren
  • de hele inboedel naar de nieuwe locatie brengen

Op het moment dat een lift nodig blijkt te zijn, betaalt u daar niets extra’s voor. Wij komen graag eens langs bij u op locatie om de logistieke invulling van de verhuizing door te spreken. Op dat moment brengen we meteen een offerte uit. Via deze website kunt u een offerte aanvragen. Het is voor ons verhuisbedrijf uit de regio Vlaardingen van onwillekeurig belang of het een verhuizing naar een zorgcentrum betreft, naar een nieuw appartement of naar een vrijstaande woning.

Vraag naar de mogelijkheden

Ook op het gebied van opslag kan ons verhuisbedrijf uit Vlaardingen u tegemoet komen. Door te bellen naar 010 4267169 kunt u om meer informatie vragen.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

  • Al vier generaties een begrip!
  • Verhuizen in binnen- en buitenland
  • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht