Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisbedrijf nabij Vlaardingen

De verhuizers van ons verhuisbedrijf uit regio Vlaardingen zijn van toegevoegde waarde door voor u het gehele verhuisproces uit handen te nemen. Wim van Dijke & Zn heeft een eigen wagenpark, waarmee we eenvoudig uw inboedel van de ene locatie naar de andere locatie vervoeren. U kunt ervoor kiezen om de verhuizing samen met de verhuizers van ons verhuisbedrijf uit de regio Vlaardingen aan te pakken, of om ons de hele verhuizing te laten doen. In dat laatste geval staan wij garant voor de volgende fases:

 • Alles inpakken
 • Alle meubels demonteren
 • De hele inboedel naar de nieuwe locatie brengen
 • Alle meubels monteren

Een professioneel verhuisbedrijf voor uw verhuizing in de regio Vlaardingen

Of u nu van, naar of binnen Vlaardingen verhuist: de verhuizers van ons verhuisbedrijf staan voor u klaar. We komen graag eens bij u langs om de logistieke invulling van de verhuizing door te spreken. Op dat moment brengen we meteen een offerte uit. Via onze website kunt u ook een offerte aanvragen. Het is voor ons overigens van onwillekeurig belang of het een verhuizing naar een zorgcentrum, een nieuw appartement of naar een vrijstaande woning betreft.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een lift nodig tijdens uw verhuizing? Dan regelen we dat meteen, zonder dat u daar extra’s voor betaalt. Bovendien komen de verhuizers van verhuisbedrijf in de buurt van Vlaardingen u ook graag tegemoet als het gaat om de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Bent u hierin geïnteresseerd of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden die we aanbieden? Bel naar 010 – 426 71 69 en we geven u meer informatie.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht