Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisbedrijf in de buurt van Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel en erkend verhuisbedrijf in Schiedam, nabij Rotterdam? Stop dan met zoeken en schakel de specialisten van Wim van Dijke & Zn in. Wij zijn een verhuisdienst met jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor uw verhuizing in Nederland, maar ook wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen. Als erkend verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam bieden wij verschillende diensten aan. Van wasmachine tot gehele inboedel, dankzij onze verhuisdienst komen uw spullen gegarandeerd heel aan. Wij maken wanneer mogelijk gebruik van een verhuislift.

Schakel een erkend verhuisbedrijf nabij Rotterdam in

Als verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn we aangesloten bij de Organisatie Erkende Verhuizers. Onze medewerkers volgen een uitgebreide opleiding en om de drie jaar wordt er een controle uitgevoerd om te zien of we nog steeds aan alle eisen voldoen. Op deze manier schakelt u met een gerust hart onze verhuisdienst in voor uw verhuizing. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met het gebruiken van goed materiaal zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel en snel verloopt.

Wij bieden diverse diensten aan

Iedere verhuizing is anders, daarom bieden wij als erkend verhuisbedrijf in de buurt van Rotterdam meerdere diensten aan. Heeft u een nieuw huis of appartement gekocht en wilt u deze eerst opknappen? Dan is het verstandig om uw inboedel goed op te slaan. Wij beschikken over een moderne en beveiligde opslagloods. Op deze manier slaat u uw spullen tijdelijk op en kunt u in alle vrijheid met uw nieuwe woning aan de slag. Gaat u als bedrijf verhuizen en wilt u dit zo soepel mogelijk laten verlopen? Ook dan helpen wij u hier graag mee! Onze verhuizers halen uw kantoormeubelen uit elkaar en zetten ze op uw nieuwe locatie weer in elkaar. Heeft u geen tijd om alles in te pakken en uit te laden? Geen probleem! Ook hier helpen wij u bij.

Maak gebruik van onze verhuisdienst

Voor een soepele verhuizing maakt u gebruik van onze verhuisdienst. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 010 – 426 71 69 en schakel ons in. Als erkend verhuisbedrijf in Schiedam, nabij Rotterdam, zijn wij u graag van dienst in heel Nederland. Heeft u vragen over de mogelijkheden en wilt u graag meer informatie over onze verhuisdienst? Wij vertellen u hier graag meer over!

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht