Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Verhuisbedrijf Maassluis

Bent u voor de verhuizing naar uw droomhuis op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Maassluis? Geniet snel van uw nieuwe woning met een verhuisbedrijf in de regio Maassluis.? De experts van verhuisbedrijf Wim van Dijke & Zn. uit Schiedam, niet ver van Maassluis, zorgen voor een soepele verhuizing. Wij vervoeren uw spullen snel en veilig naar uw nieuwe huis. Wij bieden volledige service, zodat u straks in uw nieuwe huis tevreden terugkijkt op een soepele verhuizing.

Geniet van de diensten van een professioneel verhuisbedrijf in de regio Maassluis

Iedere verhuizing is verschillend. Daarom komen wij ruim voor uw verhuizing graag bij u langs, om de situatie te bekijken. Op deze manier brengen wij een duidelijke offerte uit. Tijdens ons bezoek bespreken wij de volgende zaken:

 • Wat moet er vervoerd worden? Zijn dit grote meubelen of veel kleine woonaccessoires?
 • Hoeveel dozen zijn er nodig voor al uw spullen?
 • Moet er een kleine of grote verhuiswagen voor komen rijden?
 • Moeten er meubelen worden gedemonteerd?
 • Wilt u dat wij apparaten als wasmachines afkoppelen en verhuizen?
 • Moeten er meubelstukken tijdelijk worden opgeslagen? Ook dit is mogelijk!

Wij leveren de service die u nodig heeft tijdens een verhuizing, want er komt al genoeg op u af. Daarom nemen wij u graag alles uit handen.

Complete service van een gerenommeerd verhuisbedrijf in de regio Maassluis

Tijdens een verhuizing moet u ontzettend veel regelen. Zo moet alles worden ingepakt, en daar heeft u inpakmateriaal voor nodig. Geen zorgen, wij leveren van tevoren verhuisdozen en inpakmaterialen om bijvoorbeeld glaswerk zorgvuldig in te pakken. Voor kleding krijgt u speciale kledingboxen. Om alles geordend in te pakken, leveren wij ook stickers in diverse kleuren, zodat u alles op een goede manier kunt labelen. Zo vindt u in uw nieuwe huis alles moeiteloos weer terug.

Altijd prettig: hulp bij het inpakken

Heeft u hulp nodig bij het inpakken? Onze verhuizers zijn hier zeer bedreven in en doen dit snel en op een veilige manier. Met ons als gespecialiseerd verhuisbedrijf in de regio Maassluis verloopt uw verhuizing soepel en is alles direct ook uitgepakt. En u geniet meteen van uw nieuwe woning, zonder dat u naar allerlei spullen moet zoeken.

Kies ook voor een soepele verhuizing

Wilt u ook een soepele verhuizing? Schakel dan de expertise in van ons verhuisbedrijf met service in de regio Maassluis. U bereikt via 010-4267169.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht