Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Meubeltransport Rotterdam

Wim van Dijke & Zn kan u als erkend verhuisbedrijf van dienst zijn met deskundig meubeltransport in regio Rotterdam. Als u gaat verhuizen en u zoekt een erkend bedrijf wat betrouwbaar meubeltransport verzorgt, neem dan contact op met verhuisbedrijf Wim van Dijke & Zn uit Schiedam. Wij zijn een traditioneel familiebedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van meubeltransport en volledige verhuizingen. Bij een verhuizing kunt u kiezen voor meubeltransport, maar we kunnen ook de gehele verhuizing voor u verzorgen. Dit houdt in dat wij alles voor u inpakken, eventueel meubels demonteren, verhuizen en de meubels weer voor u in elkaar zetten in het nieuwe huis.

Kies voor goed en snel meubeltransport

Als erkend verhuisbedrijf verzorgen wij niet alleen meubeltransport en volledige verhuizingen in regio Rotterdam, ook daarbuiten zijn wij actief, zélfs in het buitenland (binnen Europa). Wij kunnen daarnaast uw inboedel ook tijdelijk opslaan. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw nieuwe huis nog niet helemaal klaar is en dat uw inboedel tijdelijk even opgeslagen moet worden. Waardevolle spullen kunnen wij tijdelijk op slaan in een beveiligde en geconditioneerde ruimte. Uw volledige inboedel kan dan als het huis klaar is, via meubeltransport verhuisd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hebt u vragen?

Indien u vragen hebt over meubeltransport in regio Rotterdam of daarbuiten, neem meteen vrijblijvend contact met ons op via 010 4267169 of stuur een e-mail naar info.verhuis@dijke.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht