Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Kantoorverhuizing

Bij een kantoorverhuizing wilt u er van zijn verzekerd dat alle waardevolle spullen op een veilige manier worden ingepakt en vervoerd. Bij Wim van Dijke & Zn uit Schiedam bieden we u deze garantie. Wij maken gebruik van een uitgebreid wagenpark waarmee we diverse goederen van en naar een bestemming kunnen brengen. In de uitvoering van ons werk leveren we maatwerk en daardoor bestaan er uiteenlopende mogelijkheden om u tegemoet te komen. Zo kunt u er voor kiezen om samen met ons de kantoorverhuizing aan te pakken maar u kunt ook besluiten de kantoorverhuizing volledig aan ons over te laten.

Laat een kantoorverhuizing door ons verzorgen

Indien u besluit de verhuizing aan ons over te laten kunt u rekenen op de volgende diensten:

  • het demonteren en monteren van de meubels
  • het vervoeren van de hele inboedel naar de nieuwe locatie

Indien er een lift nodig is tijdens de kantoorverhuizing dan kost dat u niets extra. Het kan zo zijn dat de verbouwing van de nieuwe locatie nog niet is afgerond op het moment dat u moet gaan verhuizen. Op zo’n moment kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare opslag.

Neem contact met ons op

U kunt iedere maandag tot en met vrijdag bellen naar: 010 4267169. Wij staan u graag te woord zodat u een totaaloverzicht krijgt van onze mogelijkheden bij een kantoorverhuizing.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

  • ✔ Al vier generaties een begrip!
  • ✔ Verhuizen in binnen- en buitenland
  • ✔ Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht