Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Boedelopslag

Op het moment dat u behoefte heeft aan boedelopslag heeft Wim van Dijke & Zn uit Schiedam gegarandeerd passende ruimte voor u beschikbaar. Wij kunnen u tegemoet komen wanneer u het slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld waterschade in uw woning of wanneer uw huidige woning al is verkocht maar u nog niet in de nieuwe woning kunt trekken. U kunt uw gehele inboedel opslaan in onze beveiligde, geconditioneerde en verwarmde ruimte voor boedelopslag.

Verhuizing en boedelopslag

Dankzij onze juiste kennis en materialen zijn we van grote toegevoegde waarde bij het logistiek verzorgen van een verhuizing en bij boedelopslag. Daarvoor kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen. Natuurlijk kunnen wij ook diverse soorten verhuisdozen leveren en ander inpakmateriaal. Met onze hulp zal uw verhuizing of boedelopslag vlot en professioneel gebeuren.

Neem contact op

Iedere maandag tot en met vrijdag kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 010 4267169. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie over de meest veilige manier van boedelopslag en verhuizingen.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht