Bel vandaag nog met 010 4267169 voor een vrijblijvend advies!

Bedrijfsverhuizingen Zuid-Holland

Ten tijde van bedrijfsverhuizingen in Zuid-Holland kunt u als ondernemer wel wat hulp gebruiken. Bij Wim van Dijke & Zn uit Schiedam bieden we hulp die is afgestemd op de behoeften die voorkomen bij alle soorten bedrijfsverhuizingen in Zuid-Holland. In overleg met u, kunnen we bekijken op welke manier we u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt er voor kiezen om samen met ons de verhuizing te realiseren maar ook om de hele verhuizing door ons te laten verzorgen. In het laatste geval pakken wij alles voor u in en demonteren we alle meubels. Vervolgens brengen we de gehele inboedel naar de gewenste locatie.

Begeleiding bij bedrijfsverhuizingen in Zuid-Holland

Wij begeleiden onze klanten tijdens bedrijfsverhuizingen in de regio Zuid-Holland graag met de juiste kennis en materialen. Soms is het noodzakelijk om goederen tijdelijk op te slaan. Ook dan kunnen we u tegemoet komen. Wij kunnen al uw waardevolle spullen tijdelijk op slaan in een beveiligde, verwarmde en geconditioneerde ruimte. In een vrijblijvende offerte kunt u bekijken of het door ons realiseren van bedrijfsverhuizingen in Zuid-Holland voor u aantrekkelijk is. We komen graag bij u op bezoek om deze offerte nader toe te lichten.

Neem contact met ons op

Via het telefoonnummer 010 4267169 kunt u ons bereiken om aanvullende informatie over bedrijfsverhuizingen vragen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Waarom Wim van Dijke & Zn?

 • Al vier generaties een begrip!
 • Verhuizen in binnen- en buitenland
 • Veilige opslag van uw spullen

Wim van Dijke & Zn

Vrijblijvend advies

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht